.

Hurtigbåt Ålesund Bergen

hurtigbaten.com
Hurtigbåtruter for strekningen Ålesund - Bergen.
ålesund bergen                       tromsø harstad                       stavanger jørpeland            bergen stavanger                       kystekspressen            hjelmeland stavanger                       ålesund bergen            stavanger ryfylke            trondheim                       trondheim vanvikan            østlandet           
_

Hurtigbåt mellom Ålesund og Bergen

Pr. august 2016 ser det ikke ut for at det er mulig å ta hurtigbåt fra Bergen til Ålesund. Det går imidlertid hurtigbåt fra Måløy og Selje, nordvest i Sogn og Fjordane, til Bergen. For å komme seg fra Ålesund til Måløy eller Selje må en altså først benytte annet transportmiddel.

Lenke til rutetider for hurtigbåt mellom Bergen og Selje, se Bergen-Nordfjord-Bergen. Operatør er Norled.

Alternativt er det mulig å ta Hurtigruten mellom Bergen og Ålesund, se Ruteplan/Skip fra havn hos hurtigruten.no.

Vestlandet er kjent for sine dype fjorder, høye fjell, isbreer og fruktblomstring i Hardanger, blandt annet.

Lenger ned på sida finner du lenker til turistinformasjon for Vestlandet, og lenker til rutetider for transportmidler i Vestlandet ..

Turistinformasjon for Vestlandet

Skal du reise i eller til Vestlandet, enten du er turist eller ikke, kan det være greit å vite om alternativene som finnes.

Her er noen av tingene du som turist i Vestlandet kanskje bør ha et forhold til og sjekke ut:

. .

Rutetider Vestlandet

Siden du kanskje skal reise med hurtigbåt har du kanskje behov for andre rutetider også, som for eksempel rutetider for buss eller ferge. Her finner du lenker til rutetider for Vestlandet for en del transportmidler.


vipps
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022