.
hurtigbaten.com
Hurtigbåtruter for sambandet Trondheim - Ålesund.
ålesund bergen                       tromsø harstad                       stavanger jørpeland            bergen stavanger                       kystekspressen            hjelmeland stavanger                       ålesund bergen            stavanger ryfylke            trondheim                       trondheim vanvikan            østlandet           
_

Hurtigbåt Trondheim Ålesund

Fra Trondheim går det hurtigbåt til flere steder. Den mest kjente er muligens Kystekspressen, som trafikkerer strekningen Trondheim - Kristiansund.

Et søk hos 177mr.no viser at en reise mellom Trondheim og Ålesund med hurtigbåt pr. februar 2012 ikke er mulig. En kan reise med Kystekspressen til Kristiansund og deretter ta buss til Ålesund.

Lenger ned på sida finner du lenker til turistinformasjon for Trondheim, og lenker til rutetider for transportmidler i Trondheim ..

Turistinformasjon for Trondheim

Skal du reise i eller til Trondheim, enten du er turist eller ikke, kan det være greit å vite om alternativene som finnes.

Her er noen av tingene du som turist i Trondheim kanskje bør ha et forhold til og sjekke ut:

. .

Rutetider Trondheim

Siden du kanskje skal reise med hurtigbåt har du kanskje behov for andre rutetider også, som for eksempel rutetider for buss eller ferge. Her finner du lenker til rutetider for Trondheim for en del transportmidler.


vipps
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2018