.

Hurtigbåt Trondheim Ålesund

hurtigbaten.com
Hurtigbåtruter for sambandet Trondheim - Ålesund.
ålesund bergen                       tromsø harstad                       stavanger jørpeland            bergen stavanger                       kystekspressen            hjelmeland stavanger                       ålesund bergen            stavanger ryfylke            trondheim                       trondheim vanvikan            innlandet           
_

Hurtigbåt mellom Trondheim og Ålesund

Fra Trondheim går det hurtigbåt til flere steder. Den mest kjente er muligens det som engang ble kaldt Kystekspressen, ruta som trafikkerer strekningen Trondheim - Kristiansund. I dag finnes den som rute 800, som frammr har lenke til.

Et søk hos frammr.no viser at en reise mellom Trondheim og Ålesund med hurtigbåt pr. april 2022 ikke er mulig. En kan reise med Kystekspressen til Kristiansund og deretter ta buss til Ålesund.

Lenger ned på sida finner du lenker til turistinformasjon for Ålesund, og lenker til rutetider for transportmidler i Ålesund ..

Turistinformasjon for Ålesund

Skal du reise i eller til Ålesund, enten du er turist eller ikke, kan det være greit å vite om alternativene som finnes.

Her er noen av tingene du som turist i Ålesund kanskje bør ha et forhold til og sjekke ut:

. .

Rutetider Ålesund

Siden du kanskje skal reise med hurtigbåt har du kanskje behov for andre rutetider også, som for eksempel rutetider for buss eller ferge. Her finner du lenker til rutetider for Ålesund for en del transportmidler.


vipps
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023